FONDURI MUTUALE

S.S.I.F. Blue Rock Financial Services S.A. este distribuitor si agent de plata pentru fondurile de investitii externe ARIQON Wachstum si NOAH F22 Multi Asset Fond administrate de Societatea de Administrare LLB Invest Kapitalanlagegesellschaft m.b.H.

Aceste fonduri sunt autorizate in Austria si Germania si reglementate de Autoritatea Pietei Financiare din Austria (FMA).

Informatiile esentiale destinate investitorilor sunt disponibile alaturi de „Prospectele” fondurilor.

Pentru fondul  Ariqon Wachstum prospectul a fost redactat in iunie 2014 conform regulilor fondului intocmite pe baza prevederilor Legii federale privind fondurile de investitii, InvFG. Regulile fondului au intrat in vigoare la data de 01.08.2014. Prospectul a fost actualizat in luna aprilie 2019 si este valabil incepänd cu data de 25.04.2019.

Pentru fondul NOAH F22 Multi Asset Fond prospectul a fost redactat in iulie 2017 conform regulilor fondului intocmite pe baza prevederilor Legii federale privind fondurile de investitii, InvFG. Regulile fondului au intrat in vigoare la data de 01.08.2018. Prospectul a fost actualizat in luna aprilie 2019 si este valabil incepänd cu data de 25.04.2019.

 

Prospect ARIQON Wachstum

Informatii esentiale pentru investitori - ARIQON Wachstum

Prospect NOAH F22 Fond Multi-Asset

Informatii esentiale pentru investitori - NOAH F22 Fond Multi-Asset

 

Mai multe informatii despre pretul de emisiune/ rascumparare al unitatilor de fond NOAH F22 Multi Asset Fond si ARIQON Wachstum, administrate de Societatea de Administrare LLB Invest Kapitalanlagegesellschaft m.b.H. gasiti accesand link-ul.

Pentru informatii cu privire la situatiile financiare pentru fondul ARIQON Wachstum faceti click aici.

Pentru informatii cu privire la situatiile financiare pentru fondul NOAH F22 Fond Multi-Asset faceti click aici.

Aducem la cunostinta investitorilor ca la data de 04.07.2018 Liechtensteinische Landesbank AG a preluat 100% din capitalul SEMPER CONSTANTIA PRIVATBANK AKTIENGESELLSCHAFT si ca numele Semper Constantia Invest GmbH a fost schimbat in LLB Invest Kapitalanlagegesellschaft m.b.H.