CARIERE

Angajam Operator Back office

Blue Rock Financial Services S.A. angajeaza personal pentru pozitia operator back-office. Pozitia este full-time.

Candidatul cautat este tanar absolvent, dornic de a invata si dispune de abilitati de comunicare si de lucru in echipa, atentie la detaliu si buna organizare; are domiciliul stabil in Bucuresti. Calitatea de ASIF este un avantaj precum si experienta anterioara intr-o pozitie similara.
Atributiile postului includ activitati de procesare a instructiunilor clientilor, reconciliere zilnica a activelor acestora, transmiterii situatiilor obligatorii catre clienti si catre Autoritatea de Supraveghere Financiara in termen, organizarea arhivei de documente, arhivare documente si alte activitati specifice departamentului de back office al companiei. Ca operator Back Office in cadrul Blue Rock Financial Services S.A., vei prelucra, confirma si reconcilia operatiunile clientilor si a contului House, pentru a permite atingerea obiectivelor stabilite.
Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale si de a beneficia de experienta in domeniul pietei de capital.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa c.dinu@bluerock.ro sau office@bluerock.ro  sau prin fax la 021-3000479
Alatura-te echipei. Te asteptam!

 

Angajam Studenti